Nieuwsbrief 2019

Na de officiële lancering van HalloWerk begin dit jaar is er weer veel gebeurd. Daarom praten we je graag bij! We kijken natuurlijk even terug naar dat lanceringsmoment in januari, maar praten je ook bij over de laatste Designsprint, we blikken vooruit op een bijzondere samenwerking en laten werkgever Fugro aan het woord. Maar ook in deze nieuwsbrief: twee nieuwe HalloWerk collega’s stellen zich voor en we delen de HalloWerk highlights!

HalloWerk begon in 2018 als pilot. Na een eerste jaar ‘proefdraaien’ – met succes! – was het tijd voor de volgende stappen. Daarom werd op 14 januari van dit jaar HalloWerk officieel gelanceerd!
Alle partijen die al vroeg betrokken waren bij HalloWerk kwamen samen in de afgeladen zaal op Rotterdam The Hague Airport. Deze locatie is niet alleen de enige die naam van Rotterdam én Den Haag draagt, de twee gemeenten waar HalloWerk is opgezet, maar de metafoor van ‘een vliegende start’ past het programma ook goed. Kandidaten in HalloWerk krijgen een vliegende start bij
werkgevers die ze een kans willen geven, werkgevers die verder durven kijken dan het cv. Wethouders Moti (Rotterdam) en Guernaoui (Den Haag) werden geïnterviewd door Ton van der Leck, die eerder al Martijn Middelkamp in de spotlight zette om meer Actieve te vertellen over het matchingsplatform. Werkgevers en kandidaten deden hun verhaal en de partners die HalloWerk mee ontwikkelden kregen ook een plek op het podium. Onder aandacht van de media en alle aanwezigen werd het een geslaagde lancering!

Bekijk hier de aftermovie van de lancering van HalloWerk!